Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان ها ــ تولیت حرم حضرت معصومه(س) با اشاره به مهاجرت حضرت معصومه(س) به قصد زیارت امام رضا (ع)گفت: حضرت رنج و سختی زیادی تحمل کردند تا به زیارت امام و ولی خدا بروند، برای ما درس آموز است که چه اندازه زیارت در فرهنگ شیعه امر مهمی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از   قم؛  به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه سلام‌الله علیها، آیت الله سیدمحمد سعیدی در کلاس اخلاق خادمان حرم مطهر بانوی کرامت که ظهر امروز در شبستان حضرت زهرا سلام الله علیها این حرم مطهر برگزار شد، اظهار داشت: اینکه زیارتنامه حضرت معصومه سلام الله علیها توسط امام رضا علیه السلام انشا شده است به این معنی است که خود امام رضا علیه السلام هم از این عبارات برای زیارت استفاده می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه امام رضا علیه السلام هم در زیارت خواهر خود از عبارت «اشفعی لی فی الجنه» استفاده می‌کردند، گفت: این نشان دهنده عظمت این بانوی با کرامت در میان اهل بیت(ع) است که حتی امام معصوم از ایشان شفاعت در بهشت را درخواست می‌کنند.

نماینده ولی فقیه در استان قم توجه به نکات زیارتنامه حضرت معصومه سلام الله علیها را یکی از راه‌های شناخت ایشان دانست و افزود: اگر زیارت حضرت معصومه سلام الله علیها همراه با معرفت و شناخت جایگاه و شخصیت ایشان نباشد به تدریج حضور در این آستان مقدس برای ما یک امر عادی می‌شود و خدمت به این بارگاه نورانی شکل الهی به خود نمی‌گیرد.

تولیت حرم حضرت معصومه(س): شهر قم نیازمند قوانین ویژه استتولیت حرم حضرت معصومه(س): دارالشفا بودن حرم منافاتی با رعایت مسائل بهداشتی نداردتولیت حرم حضرت معصومه(س): باید از هماهنگی قوای سه‌گانه برای رفع مشکلات معیشتی جامعه استفاده کرد

وی با بیان اینکه خادمانی که در این آستان ماندگار شدند ورود و خروجشان با اذن خواستن از حضرت همراه بوده است، گفت: حضور در این دستگاه بر روی باورها و رفتارهای انسان تأثیر دارد و خادم این آستان اگر هم برخورد بدی از زائران می‌بیند باید با توجه به شناختی که از حضرت معصومه سلام الله علیها دارد در خور شأن حضرت  رفتار کند.

سعیدی یکی از امور مهم شخصیت شناسی حضرت معصومه سلام الله علیها را مهاجرت ایشان از مدینه به قصد زیارت امام رضا علیه السلام دانست و گفت: اینکه حضرت این همه سختی، رنج و هزینه را تحمل کردند تا به زیارت امام خود بروند برای ما درس آموز است که تا چه اندازه زیارت در فرهنگ شیعه امر مهمی است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه حضرت معصومه سلام الله علیها می‌دانستند که موفق به زیارت برادر خود نمی‌شوند، افزود: اینکه حضرت با وجود علم به نرسیدن به مقصد اقدام به گام نهادن در مسیر زیارت کردند نشان می دهد که نفس حرکت در این مسیر برای خداوند موضوعیت دارد حتی اگر بدانیم به مقصد نمی‌رسیم.

تولیت آستان مقدس فاطمی با بیان این که خداوند در قرآن می فرمادی کسی که در راه خدا مهاجرت کند حتی اگر به مقصد نرسد اجرش با خدا است، افزود: حضرت معصومه سلام الله علیها که دختر شهید بودند نه تنها بعد از شهادت پدر بزرگوارشان دچار سرخوردگی و افسردگی نشدند بلکه با اراده و عزم قوی بار امانت الهی را بر دوش کشیدند.

وی عظمت و شکوه امروز بارگاه نورانی حضرت معصومه سلام الله علیها را نتیجه حرکت در راه خدا دانست و گفت: اینکه امروز همه شیعیان آرزوی لحظه ای خدمت در این مکان شریف را دارند به خاطر این است که حضرت معصومه سلام الله علیها سعی داشتند بنده خالص و صالح خدا باشند بنابراین ما نیز باید خود را در ذیل این مسیر تعریف کنیم و از هیچ خدمتی فروگذار نکنیم.

انتهای پیام/452/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حضرت معصومه سلام الله علیها امام رضا علیه السلام حرم حضرت معصومه س زیارت امام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۸۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرایی برابری فضیلت زیارت عبدالعظیم(ع) و امام حسین(ع)

به همت معاونت فرهنگی مدرسه علمیه الزهرا(س) اراک مراسم سالروز وفات حضرت عبدالعظیم حسنی با حضور خانم طباطبایی استاد این مدرسه علمیه برگزار شد.

خانم طباطبایی در این مراسم اظهار داشت: حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) با چهار نسب به امام حسن مجتبی(ع) می‌رسند، از امام هفتم تا امام یازدهم را درک کردند ولی بیشتر به حضور امام جواد و امام هادی (علیهم السلام) رسیدند.

وی تصریح کرد: برای اثبات عظمت علمی حضرت عبدالعظیم (ع) کافی است بدانیم امام معصوم مردم را برای حل مشکلات دینی و یافتن پرسش‌های اعتقادی و عملی‌شان، به‌ایشان ارجاع داده‌اند، بنابراین ایشان تنها یک محدّث و راوی احادیث اهل‌بیت(ع) نبوده بلکه از علمای بزرگ خاندان رسالت بوده که پس از معصومان، توان پاسخگویی به مسائل علمی را داشته و توانمندی علمی‌ایشان نیز مورد تأیید و تصدیق امام هادی (ع) قرار گرفته است.

طباطبایی یادآور شد: در بذل، بخشش، جود و سخاوت ایشان وارد شده که تنها کسی که اقتدا و تبعیت از جد بزرگوار خود امام حسن مجتبی(ع) نمود، ایشان بوده یعنی همانند امام حسن مجتبی(ع)، سخی‌ترین مردم در زمان خود بود.

این استاد حوزه علمیه خاطرنشان کرد: در خصوص مقام معنوی حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) باید یادآور شد که ایشان فردی عابد، زاهد و پرهیزگار بودند که روزها را روزه و شب‌ها را به عبادت می‌پرداختند.

وی اظهار کرد: مهم‌ترین نشانه عظمت معنوی و مقامات باطنی آستانه حضرت عبدالعظیم(ع) برابری فضیلت زیارت مزار آن بزرگوار، با فضیلت زیارت سیّدالشهداء است، شیخ المحدّثین، صدوق، از محمد بن یحیی عطّار (که یکی از اهالی ری است) این‌گونه نقل کرده که "خدمت امام هادی(ع) رسیدم، ایشان فرمود: «کجا بودی؟» گفتم: حسین بن علی (ع) را زیارت کردم. امام هادی(ع) فرمود: أما إنّک لَوزُرتَ قَبرَ عَبدِالعَظیمِ عِندَکُم کُنتَ کَمَن زارَ الحُسَینَ بنَ عَلِیٍّ(ع)، بدان که اگر قبر عبدالعظیم را در شهر خودتان زیارت کنی، مانند کسی هستی که حسین بن علی (ع) را زیارت کرده باشد.

طباطبایی ابراز کرد: برابری فضیلت زیارت عبدالعظیم(ع) و امام حسین (ع) مقیّد است به فضای سیاسی ویژه‌ای که پیروان اهل‌بیت(ع) در آن مقطع تاریخی در آن زندگی می‌کردند، در زمانی که اختناق شدیدی جهان اسلام را فراگرفته بود و جامعه تشیع در دوران زمامداری افرادی مانند متوکّل، مُعتّز و معتمد عباسی، سخت‌ترین دوران‌های تاریخیِ خود را سپری می‌کرد، در چنین شرایطی، امام هادی(ع) به‌منظور پیشگیری از خطرهایی که از طرف حکومت‌های وقت شیعیان را تهدید می‌کرد، فضیلت زیارت حضرت عبدالعظیم(ع) را با زیارت امام حسین(ع) برابر دانسته است.

دیگر خبرها

  • زن و خانواده مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است
  • دانشگاه حضرت معصومه(س) باید به عنوان یک هویت مستقل بماند
  • چهره‌هایی که در مراسم تشییع عروس امام خمینی(ره) در قم حضور داشتند | عکس
  • ‌همسر شهید ‌مصطفی خمینی در قم تشییع شد
  • سربازی برای امام زمان (عج)بالاترین توفیق طلاب حوزه‌های علمیه است
  • چرا زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی برابر با زیارت امام حسین (ع) است؟
  • حمایت حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا (س) از طرح نور
  • دلایل توصیه ائمه(ع) به زیارت حضرت عبدالعظیم(ع)
  • چرایی برابری فضیلت زیارت عبدالعظیم(ع) و امام حسین(ع)
  • بیانیه مشترک حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا(س) در حمایت از اجرای طرح عفاف و حجاب